Cookie Instellingen
sluiten

Tweede week meivakantie ook geopend!

Hallo allemaal! Ranger Richard hier! Na een fantastische eerste week van de meivakantie, hebben we besloten nog een week open te blijven! Elke dag organiseren we leuke workshops op het Rangerplein. Haal snel je Dinopaspoort en doe mee!

Op Hemelvaartsdag hebben we iets bijzonders gepland: VURENDAG 🔥! Leer hoe je zelf een vuurtje maakt! Inclusief diverse vuuractiviteiten zoals broodjes bakken, popcorn en marshmallows roosteren. Mis het niet!

En we hebben een speciale MOEDERDAG actie: alle kinderen mogen op deze dag gratis deelnemen aan de workshop "DINOBLOEMETJE VOOR MAMA!" 🌸 Een lief gebaar om mama mee te verrassen.

Houd ook mijn journaal en onze social media de komende weken goed in de gaten, want binnenkort kun je je aanmelden voor "Slapen tussen de Dino's" ⛺ - een unieke ervaring waarbij je in je eigen tentje kunt kamperen op ons landgoed, compleet met een geweldig programma!

Kijk er naar uit om jullie snel te zien!

Koop alvast jouw tickets
Ranger Richard

Verken het laatste nieuws en opwindende avonturen in het Ranger Journaal! Volg onze Ranger terwijl hij je meeneemt op boeiende workshops, ontdekkingen en leuke familieactiviteiten. Blijf op de hoogte van alle parkactiviteiten en laat je inspireren voor je volgende avontuur!

Bedankt voor je interesse! We houden je op de hoogte!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Welkom! Hier houd ik je op de hoogte van al het laatste Tenaxx nieuws!