Cookie Instellingen
sluiten

Ga op zoek naar de dino's!

Ga op weg naar het Krijtwoud en vind de dino’s die daar brullen en bewegen. Begin met de survivalrun (voor grotere kinderen) of met de opblaasbare survivalrun (voor kleinere kinderen) en ontdek zo ons park!

Luchtfoto van Dinopark & Landgoed Tenaxx
Kinderen zoeken naar dino's in het bos
"Vorige"-icoon"Volgende"-icoon
HEt Krijtwoud

Dinotrack

De Triceratops, de Velociraptor en natuurlijk de Tyrannosaurus Rex… ze zijn allemaal te vinden in "Het Krijtwoud" van Landgoed Tenaxx!

In totaal zijn er meer dan dertig dinosaurussen, nagemaakt op ware grootte. Ze staan verscholen in het bos, dus je moet ze wel zoeken! Wanneer je op pad gaat in het Krijtwoud kun je zomaar verrast worden door een spectaculair gebrul. Probeer ze allemaal te vinden!

40 meter lang!

Dinostormbaan

De geweldige dinostormbaan is maar liefst 40 meter lang! Je kunt klimmen, glijden, je verstoppen en nog veel meer op de stormbaan. En daarna ga je natuurlijk ook nog even van de dinorollerbaan waar je op een sleetje van afgaat.

De opblaasbare dinostormbaan
Klimmen op de survival baan door het bos
Survivalrun

3 kilometer obstakelparcours!

De survivalrun is een obstakelparcours van ongeveer 3 kilometer lang dat je aflegt via hindernissen over heuvels en door modder en water. De hindernissen bestaan o.a. uit: klimnetten, tijgerbaan, klimtoren, hangbrug, en touwbruggen.

De survivalrun mag alleen worden gebruikt door kinderen die in bezit zijn van een zwemdiploma en onder toezicht van een volwassene. Als je het avontuur zelf niet aankan of aandurft, kun je ook langs het parcours lopen en foto’s maken… of kijk naar de andere speelactiviteiten!

"Vorige"-icoon"Volgende"-icoon

Download onze plattegrond

Nieuwsgierig naar een overzicht van ons park?

We houden je op de hoogte!
Er ging iets fout. Probeer het nog eens.