Cookie Instellingen
sluiten

Een buitenspeelparadijs tussen de dinosauriërs!

Volop buitenactiviteiten zoals de dino-expres, nostalgische rupsbaan, kabelbaan, zandbak, rollerbaan, opblaasbare survivalbaan en springkussens. Kinderen kunnen bij de Ranger leuke activiteiten volgen. En de zwemvijver heeft een strand met waterfietsen, sups, ligstoelen en schaduwtenten!

Luchtfoto van Dinopark & Landgoed Tenaxx
Leuke dingen maken met de Ranger!
Ranger Richard geeft een workshop voor de kinderen
Kinderen volgen een leuke workshop bij Ranger Richard
Altijd diverse workshops te doen
Marshmallows bij een vuurtje
Kinderen volgen een leuke workshop bij Ranger Richard
Haaientanden en andere fossielen onderzoeken
"Vorige"-icoon"Volgende"-icoon

Gezellig knutselen met de Ranger

Ontdek de schatten van Tenaxx met ranger Richard tijdens onze weekendworkshops. Maak je eigen unieke dinohanger met een echte dinotand, dino-eierschaal of onthul de geheimen van de prehistorie door je eigen fossiel te maken! De workshops variëren, dus kom langs en laat je verrassen. Bij aankomst zie je op locatie welke workshops beschikbaar zijn en op welke tijden.

Afhankelijk van het weer vind je ranger Richard binnen in het museum of buiten, klaar voor creatief avontuur!

Overzicht van alle activiteiten

Hieronder een volledig overzicht van dingen die je buiten bij Tenaxx kan beleven!

"Wat een mooie combinatie tussen natuur voor de ouders en spelen en leren voor de kinderen."

Foto van Suzan die een review over ons geschreven heeft
Suzan van Breenen
Review ster icoonReview ster icoonReview ster icoonReview ster icoonReview ster icoon
Opblaasbare Dinostormbaan

De geweldige dinostormbaan is maar liefst 40 meter lang! Je kunt klimmen, glijden, je verstoppen en nog veel meer op de stormbaan. En daarna ga je natuurlijk ook nog even van de dinorollerbaan waar je op een sleetje van afgaat.

Rondrit Dino-express

Super leuk voor de kinderen (en volwassenen!) - Maak gratis een rondritje over het kinderpretpark in een écht dieseltreintje!

Bootje varen

Bij de grote zwemvijver bevindt zich een strand met bootjes, sups, ligstoelen en schaduwtenten. Kinderen kunnen zich vermaken in het poedelbad.

Dinotrack

Ontdek meer dan dertig levensgrote dinosaurussen, waaronder de Triceratops, Velociraptor en de Tyrannosaurus Rex, verscholen in de bossen van Landgoed Tenaxx. Luister naar spectaculair gebrul terwijl je ze zoekt in het Krijtwoud.

3D Boogschieten

Voor zowel kinderen vanaf 4 jaar als volwassenen is er 3D Boogschieten in het bos. Het parcours heeft 30 kunststof doelen van dieren in verschillende maten. Je kiest de afstand en moeilijkheidsgraad, met een apart oefenveld voor beginners.

Survivalrun

Om het pretpark heen ligt de survivalrun. Dit is een parcours van ongeveer 3 kilometer lang dat je aflegt via diverse hindernissen over heuvels en door modder en water. De hindernissen bestaan o.a. uit: klimnetten, een tijgerbaan, klimtoren, hangbrug en touwbruggen.

Speeltuin

In de speeltuin op ons dinopark kun je lekker klimmen en klauteren. Er is zelfs een kabelbaantje waar je vanaf kunt zwieren.

Dino-opgraving

Pak een schepje en een kwast en ontdek als een echte archeoloog wat er onder het zand te vinden is! Wie weet vind je wel een dino-ei of een bot!

Nostalgische attractie

Een echte nostalgische kermisattractie. Deze rupsbaan is leuk voor jong en oud!

Download onze plattegrond

Nieuwsgierig naar een overzicht van ons park?

We houden je op de hoogte!
Er ging iets fout. Probeer het nog eens.