Cookie Instellingen
sluiten

Spelen & Leren bij Dinopark Tenaxx

Kom en geniet van een onvergetelijke dag vol spelen en leren bij Dinopark Landgoed Tenaxx! Ontdek onze speeltuin, maak een ritje in ons treintje, of neem de uitdaging aan met onze survivalrun. En voor de dino-liefhebbers is er Het Dinosaurium, waar echte dinoskeletten en levensechte modellen te bewonderen zijn. Ervaar de opwinding bij Dinopark Landgoed Tenaxx!

Leuke activiteiten op het Rangerplein
Goud zoeken in de vijvertjes
Kinderen volgen een leuke workshop bij Ranger Richard
Altijd diverse workshops te doen
Marshmallows bij een vuurtje
Een jongen met een zelfgemaakte bijl
Leuke workshops om te volgen
"Vorige"-icoon"Volgende"-icoon
Leuke kinderactiviteiten in groningen

Activiteiten & workshops op het Rangerplein

Het Rangerplein vol met leuke activiteiten en workshops. Onder andere: Maak je eigen unieke dinohanger, dinogeurkaars, of onthul de geheimen van de prehistorie door je eigen fossiel te maken! De workshops variëren, dus kom langs en laat je verrassen. Bij aankomst zie je op locatie welke workshops beschikbaar zijn en op welke tijden.

Afhankelijk van het weer vind je ranger Richard binnen in het museum of buiten, klaar voor creatief avontuur voor de hele familie op het Rangerplein in Groningen.

40 meter lang!

Dinostormbaan

De geweldige dinostormbaan is maar liefst 40 meter lang! Je kunt klimmen, glijden, je verstoppen en nog veel meer op de stormbaan. En daarna ga je natuurlijk ook nog even van de dinorollerbaan waar je op een sleetje van afgaat.

De opblaasbare dinostormbaan
Klimmen op de survival baan door het bos
Survivalrun

3 kilometer obstakelparcours!

De survivalrun is een obstakelparcours van ongeveer 3 kilometer lang dat je aflegt via hindernissen over heuvels en door modder en water. De hindernissen bestaan o.a. uit: klimnetten, tijgerbaan, klimtoren, hangbrug, en touwbruggen.

De survivalrun mag alleen worden gebruikt door kinderen die in bezit zijn van een zwemdiploma en onder toezicht van een volwassene. Als je het avontuur zelf niet aankan of aandurft, kun je ook langs het parcours lopen en foto’s maken… of kijk naar de andere speelactiviteiten!

"Vorige"-icoon"Volgende"-icoon
Een echt dieseltreintje

Treintje door het park

Stap aan boord van ons charmante dieseltreintje en begin aan een nostalgische reis door de betoverende landschappen van Dinopark en Landgoed Tenaxx! Laat het ritmische gepruttel van de motor je terug in de tijd voeren terwijl je de wonderen van ons park vanuit een uniek perspectief ontdekt.

Naar hartenlust klimmen & klauteren

De speeltuin

Laat je avontuurlijke kant naar boven komen in onze speeltuin op Dinopark en Landgoed Tenaxx! Hier kunnen kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren en spelen. Ontdek de opwindende mogelijkheden van onze speeltuin, inclusief een spannend kabelbaantje waar je als een echte avonturier van kunt zwieren.

"Vorige"-icoon"Volgende"-icoon

Download onze plattegrond

Nieuwsgierig naar een overzicht van ons park?

We houden je op de hoogte!
Er ging iets fout. Probeer het nog eens.