Cookie Instellingen
sluiten

Een dagje uit bij Tenaxx!

Tenaxx Dinopark & Landgoed, ideaal voor een dagje uit met familie en/of vrienden met diverse activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Binnen en buiten is er genoeg te beleven, en op de gezellige terrassen en in het restaurant kun je genieten van eten en drinken.

Zoek dino's in het Krijtwoud
Kinderen zoeken naar dino's in het bos
Klimmen op de survival baan door het bos
3km survivalrun vol obstakels!
De opblaasbare dinostormbaan
40 meter lange Dinostormbaan
Bezoek ons museum het "Dinosaurium"
"Vorige"-icoon"Volgende"-icoon
dagje uit bij Tenaxx

Wat is er zoal te doen?

  • Trek het bos in en ontdek de verborgen dino's in het Krijtwoud!
  • Daag jezelf uit met een avontuurlijke survivalrun over 3 km vol obstakels zoals klimnetten en touwbruggen.
  • Leef je uit; Springen, klimmen en glijden op de 40 meter lange dinostormbaan!
  • Beleef de prehistorie in ons "Dinosaurium" met dinomodellen en fossielen.
  • Bij minder goed weer bieden we nog steeds plezier met dino-films, interactieve spellen, en workshops in onze speeltent.
  • Kom en maak er een fantastische dag van op Landgoed Tenaxx!
Buitenpret

Een buitenspeelparadijs
tussen de dinosauriërs!

Volop buitenactiviteiten zoals de dino-expres, nostalgische rupsbaan, kabelbaan, zandbak, rollerbaan, opblaasbare survivalbaan en springkussens. Kinderen kunnen bij de Ranger leuke activiteiten volgen. En de zwemvijver heeft een strand met waterfietsen, sups, ligstoelen en schaduwtenten!

Opblaasbare Dinostormbaan

De geweldige dinostormbaan is maar liefst 40 meter lang! Je kunt klimmen, glijden, je verstoppen en nog veel meer op de stormbaan. En daarna ga je natuurlijk ook nog even van de dinorollerbaan waar je op een sleetje van afgaat.

Rondrit Dino-express

Super leuk voor de kinderen (en volwassenen!) - Maak gratis een rondritje over het kinderpretpark in een écht dieseltreintje!

Bootje varen

Bij de grote zwemvijver bevindt zich een strand met bootjes, sups, ligstoelen en schaduwtenten. Kinderen kunnen zich vermaken in het poedelbad.

Dinotrack

Ontdek meer dan dertig levensgrote dinosaurussen, waaronder de Triceratops, Velociraptor en de Tyrannosaurus Rex, verscholen in de bossen van Landgoed Tenaxx. Luister naar spectaculair gebrul terwijl je ze zoekt in het Krijtwoud.

3D Boogschieten

Voor zowel kinderen vanaf 4 jaar als volwassenen is er 3D Boogschieten in het bos. Het parcours heeft 30 kunststof doelen van dieren in verschillende maten. Je kiest de afstand en moeilijkheidsgraad, met een apart oefenveld voor beginners.

Survivalrun

Om het pretpark heen ligt de survivalrun. Dit is een parcours van ongeveer 3 kilometer lang dat je aflegt via diverse hindernissen over heuvels en door modder en water. De hindernissen bestaan o.a. uit: klimnetten, een tijgerbaan, klimtoren, hangbrug en touwbruggen.

Speeltuin

In de speeltuin op ons dinopark kun je lekker klimmen en klauteren. Er is zelfs een kabelbaantje waar je vanaf kunt zwieren.

Dino-opgraving

Pak een schepje en een kwast en ontdek als een echte archeoloog wat er onder het zand te vinden is! Wie weet vind je wel een dino-ei of een bot!

Nostalgische attractie

Een echte nostalgische kermisattractie. Deze rupsbaan is leuk voor jong en oud!

binnenpret

Binnenpret bij Tenaxx;
heerlijk spelen & leren

Ook binnen kun je je op diverse locaties (verwarmd) uitleven op speeltoestellen. In de speeltent vind je klimdino’s, glijbaan, foamblokken, speelhuisjes en nog veel meer. In het museum kun je spelen met de interactieve zandtafel, met de funfloor en de funwall. Ook staat de rijdino voor je klaar. In het restaurant vind je de 6 meter hoge power tower met glijbaan, nog meer klimdino’s en foam spellen. Een reuzen vier-op-een-rij is ook aanwezig.

Download onze plattegrond

Nieuwsgierig naar een overzicht van ons park?

We houden je op de hoogte!
Er ging iets fout. Probeer het nog eens.