Cookie Instellingen
sluiten

Ontdek de archeologische avonturen op het Rangerplein!

Hallo allemaal! Ranger Richard hier. Heb je al gehoord dat je steeds meer kunt beleven op het Rangerplein? Ontdek binnenkort de wereld van archeologie met onze nieuwe tafels vol met microscopen en loepen! 🕵️♂️ Ga op zoek naar de "Schatten van Tenaxx" verstopt in de zandbak en het water, en bewonder je eigen fossielen onder de microscoop. Voel je een echte Ranger en archeoloog!

En dat is nog niet alles, je kan ook een miljoenen jaren oude Mexicaanse geodes kopen en samen met mij kraken om hun mysterieuze inhoud te onthullen - een unieke ervaring in Noord-Nederland!

Zie ik jou binnenkort hier? Volg ons Ranger Journaal op de website voor meer avonturen, inclusief informatie over "Slapen tussen de Dino’s": kamperen op ons landgoed! ⛺️

Tot snel! 🌿

Tickets kopen
Ranger Richard

Verken het laatste nieuws en opwindende avonturen in het Ranger Journaal! Volg onze Ranger terwijl hij je meeneemt op boeiende workshops, ontdekkingen en leuke familieactiviteiten. Blijf op de hoogte van alle parkactiviteiten en laat je inspireren voor je volgende avontuur!

Bedankt voor je interesse! We houden je op de hoogte!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Welkom! Hier houd ik je op de hoogte van al het laatste Tenaxx nieuws!