Cookie Instellingen
sluiten

Hoogtepunten afgelopen week: Huttenbouwen, Boogschieten, Kamperen...

Hallo avonturiers!

✨ Hoogtepunten van afgelopen week:

🌲 Tijdens het Pinksterweekend hadden we fantastische huttenbouwwedstrijden. Wat een creatieve bouwwerken en geweldig enthousiasme! Een dikke dankjewel aan iedereen die meedeed!

🔨 We zijn gestart met de uitbreiding van het plein rondom het restaurant, inclusief een schitterende uitbreiding van het Rangerplein!

🦕 Het inschrijven voor ons "Slapen tussen de Dino's" evenement is begonnen. Reserveer nu je plek op onze website voor een onvergetelijk kampeeravontuur tussen de dino's op ons landgoed!

Komend weekend hebben we weer superleuke workshops op het Rangerplein. Iedereen is van harte welkom! Vergeet ook niet om ons Jachtbos naast het Rangerplein te verkennen. Pak je 🏹  en verbeter je vaardigheden op de dertig 3D targets die door het bos verspreid staan!

Zien we jou ook dit weekend? Ook bij minder goed weer of een bui gaan we lekker door onder het dak, en gaan dus alle activiteiten gaan gewoon door.

Tot dan!

Groetjes, Ranger Richard.

Koop alvast jouw tickets
Ranger Richard

Verken het laatste nieuws en opwindende avonturen in het Ranger Journaal! Volg onze Ranger terwijl hij je meeneemt op boeiende workshops, ontdekkingen en leuke familieactiviteiten. Blijf op de hoogte van alle parkactiviteiten en laat je inspireren voor je volgende avontuur!

Bedankt voor je interesse! We houden je op de hoogte!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Welkom! Hier houd ik je op de hoogte van al het laatste Tenaxx nieuws!